Over ons

Chestnut House
Real Estate
Management

Chestnut House staat voor een vakkundig team met een eigen accountmanager waardoor wij flexibel kunnen werken en de lijnen kort kunnen houden. Persoonlijke aandacht staat voorop! Wij geloven dat dit de beste manier is om onze eigen vastgoedportefeuille en die van onze partners te beheren en te laten groeien.

Wij denken graag buiten de gebaande paden. Door trends en behoeften van morgen te signaleren, creëren wij een moderne woonomgeving. Onze focus ligt op flexibiliteit voor huurders, community building, urbanisatie trends, internationalisering en vergrijzing. De dag van morgen waarin duurzaam en comfortabel wonen geen wens is, maar werkelijkheid moet zijn!

Een duurzaam heden en toekomst waarin wij als Chestnut House  een community creëren met onze huurders.

Expertise en kennis

Vraag het onze
professionals

Dit kleinschalige team werkt met een flexibele schil van diverse personen en bedrijven met gespecialiseerde kennis. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze accountmanager Rosalie Prins.

Rosalie Prins

Accountmanager en vastgoedbeheerder

T: 070 361 7222
E: beheer@chestnut.nl

Dagelijks aanspreekpunt voor (nieuwe) contacten en huurders.

Ervaringen

Dit zeggen onze klanten

“Ik heb in de afgelopen vijf jaar met veel plezier in een mooi huis in Utrecht gewoond. Het contact heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Een flesje wijn met kerst, kaartjes op verjaardagen en altijd zeer betrokken met de huurders. Goede service als er iets in huis kapot is, of spullen aan vervanging toe zijn. Bedankt voor de fijne tijd!”

“Thank you for being so quick and transparent. Speaking of which, I want to say about our experience of renting the apartment from you. It cannot be better. Never an issue. Whenever there was a problem in the house, there was always a quick and efficient reaction”.

Bedankt voor de fijne samenwerking en leuke extra’s. Ik heb veel gehuurd in mijn leven, maar de manier waarop jullie het persoonlijk maken is uniek en een prettige ervaring voor ons als huurders.

“Fijn en professioneel contact gehad met Chestnut House. Waren zeer behulpzaam in mijn zoektocht naar een tijdelijke woning in Den Haag!”