Resultaat in beheer

Meer kwaliteit, meer rust.

4,9

Gemiddeld worden wij gewaardeerd met 4,9 uit 5 sterren door onze huurders en partners.

95%

Onze onderhoudsmannen lossen 95% van de spoedklussen binnen 2 dagen op.

100%

Van onze vastgoedportefeuille ligt binnenstedelijk in de randstad.

Contact

Chestnut House
Real Estate
Management

Vastgoed laten mee ontwikkelen met de wensen van deze tijd, te verduurzamen en huurders een fijne plek bieden om in te wonen.

Chestnut House
Emmapark 14
2595ET, Den Haag

T: 070 361 7222
E: beheer@chestnut.nl

Neem contact op

Voor vragen of opmerkingen kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen door middel van het formulier hieronder.

  * Alle velden zijn verplicht

  Ervaringen

  Dit zeggen onze klanten

  “Ik heb in de afgelopen vijf jaar met veel plezier in een mooi huis in Utrecht gewoond. Het contact heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Een flesje wijn met kerst, kaartjes op verjaardagen en altijd zeer betrokken met de huurders. Goede service als er iets in huis kapot is, of spullen aan vervanging toe zijn. Bedankt voor de fijne tijd!”

  “Thank you for being so quick and transparent. Speaking of which, I want to say about our experience of renting the apartment from you. It cannot be better. Never an issue. Whenever there was a problem in the house, there was always a quick and efficient reaction”.

  Bedankt voor de fijne samenwerking en leuke extra’s. Ik heb veel gehuurd in mijn leven, maar de manier waarop jullie het persoonlijk maken is uniek en een prettige ervaring voor ons als huurders.

  “Fijn en professioneel contact gehad met Chestnut House. Waren zeer behulpzaam in mijn zoektocht naar een tijdelijke woning in Den Haag!”