Ons huidige aanbod

Specialisten in het verhuren van onroerend goed

Per 1 september komt dit stijlvolle appartement te huur: 

Recent gerenoveerd appartement in zeer goede conditie, gelegen in een van de meest geliefde wijken van Den Haag “Het Bezuidenhout”.

  • Ruime woonkamer en keuken met originele schuifdeurseparatie en ingebouwde kasten.
  • 3 slaapkamers of hobby-/werkkamers.
  • Balkon langs de achterzijde van het appartement.
  • Moderne badkamer met walk-in douche.
  • Zeer ruim appartement van 90m2 oppervlakte
  • Energielabel A
  • Huurprijs €1.450,- per maand excl. service kosten
  • Huurtermijn vanaf 1 jaar
  • Het appartement is gelegen in een rustige buurt, maar naast de gezellige Theresiastraat met alle benodigde winkels en op 5 minuten fietsafstand van het Centraal Station
Contact ons!
Onze vastgoedsegmenten in het centrum van

Den Haag en Utrecht

Short Stay

Wij beheren diverse appartementen in het centrum van Den Haag, dichtbij winkels en openbare wegen, zowel gemeubileerde als niet-gemeubileerde appartementen met ieder een eigen design.

www.residencecopes.com

Young and friends

“Community Living”. Mooie locaties voor “young professionals and interns”. Wij bieden voor deze doelgroep diverse Short Stay en Long Stay appartementen aan. Alle locaties zijn op fietsafstand van Universiteiten, Hogescholen, Internationale Organisaties, transporthubs en winkels.

Bedrijfsruimten

Buiten de verhuur en het beheer aan particulieren, beheren wij diverse kantoorobjecten. Deze zijn kleinschalig en binnenstedelijk gelegen. Verder hebben deze een eigen uitstraling en staan voor hoge kwaliteit.

Long Stay

Wij verhuren en beheren diverse binnenstedelijke woningen. Deze zijn gelegen in geliefde wijken en dichtbij de transport hubs in de Randstad. Gemeubileerd zowel als niet-gemeubileerd en energiezuinig door recentelijke verbouwingen en renovaties.

Recreatie woningen

Wij beheren enkele mooi gelegen objecten voor recreatief gebruik. Hierbij verzorgen wij de verhuur via diverse platformen. De objecten zijn gemoderniseerd, comfortabel en rustig gelegen in het Groene Hart. Door de ligging centraal in het Groene Hart is er een zeer goede bereikbaarheid met de 4 grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

www.chestnutfarmhouse.com